Engleza pentru adulti

Intr-o societate care se dezvolta, abilitatea de a vorbi o limba straina cel putin, devine o cerinta obligatorie. Limba engleza a devenit o limba universala si indiferent de varsta noastra, de calificarea noastra, avem nevoie de ea pentru a face fata provocarilor vietii de zi cu zi. Deci un curs intensiv de limba engleza ce se pliaza pe nevoile noastre este cea mai buna varianta.

Din ce in ce mai des ne intalnim cu necesitatea de a ne dovedi nivelul de limba prin intermediul unui test de limba: IELTS, Cambridge, TOEFL, etc. Sunt teste internationale ce cuprind 4 sau chiar 5 module: listening, writing, reading and speaking. Daca aveti nevoie sa va pregatiti pentru ele nu ezitati sa ne contactati, avem peste 10 ani experienta in domeniu si o larga varietate de materiale.

Living in a continuously growing and developing society, to know at least one foreign language is mandatory.  No matter our age or our qualifications, we need it to face the daily challenges. So a language crash course is the best way.

More and more these days we meet the requirement of having an international certificate of language as: IELTS, TOEFL, Cambridge and so on. If you need help to prepare for them don’t hesitate to call us.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top