Despre noi

Te susținem la orice pas

Te susținem pe tot parcursul colaborării noastre să îți îndeplinești scopul pentru care ai ales SmartLessons, într-un timp cât mai rezonabil.

Povestea mea

Numele meu este Stănescu Maria Cristina și sunt absolventă a Universității de Vest din Timișoara.

Colaborările pe care le-am avut de-a lungul anilor au contribuit la îmbogățirea vocabularului meu cu termeni din multiple domenii, precum Medicina și Economia. De-a lungul anilor am depus toate eforturile pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele pe care și le doreau, fie că vorbim despre burse în străinătate sau joburile mult dorite.

Stănescu Maria Cristina
Fondator SmartLessons

Valorile noastre

"Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt." - Stănescu Maria Cristina

Pornind de la premisa de mai sus, am început să lucrez în acest domeniu de mai bine de 15 ani. Am pregătit elevi începând cu clasa a II-a, adulți și seniori. 

Experiența și motivația de a contribui la dezvoltarea studenților mei, mi-au clădit încrederea de a-mi ajusta cursurile și abordările de predare în funcție de nevoile fiecăruia.

Atunci când mă raportez la mine și capacitatea de a fi un profesor bun, îmi vin în minte următoarele gânduri. Înteleg dezamăgirea studenților mei când văd un exercițiu greșit, entuziasmul cand observă că eforturile lor au fost încununate cu succes, toate acestea pentru că și eu la rândul meu am fost în locul lor.

Am fost nevoită să reiau materia de mai multe ori pâna am înteles-o, am sintetizat informațiile sub diverse forme: tabele, structuri, am avut nevoie să vad legăturile între timpuri ca să pot învăța.

Îmi pun la dispoziție empatia, cunoștințele și experiența de predare din dorința de a da mai departe ceea ce eu am reusit să învăț și a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele.

Scroll to Top