Online

Cursuri online de limba engleza - SmartLessons Timisoara
  • Cristina Stanescu - SmartLessons
    Cristina Stanescu

Daca nu esti din localitate, sau preferi ajutorul la distanata, avem pentru tine si posibilitatea de a benficia de lectiile de engleza personalizate prin intermediul Skype-ului.

Testarea

Pentru ati cunoaste nivelul actual, te invitam sa dai gratuit testul nostru de limba engleza pe site. Acest test este conceput pentru a ne ajuta sa gasim cele mai bune metode de invatare pentru tine.

Se vor evalua cele 3 competente lingvistice: writing, listening si reading. Vei primi in cel mai scurt timp rezultatele testului pe email si de acolo putem incepe sa conturam un plan de actiune pentru parcursul tau.

Cum lucram?

Vei beneficia de sedinte individuale, in functie de programul tau, si ne vom asigura ca ai parte de un mediu cat mai placut de lucru.

Beneficiile cursului:

  • iti oferim suport de curs in format electronic
  • lucram conform nevoilor si obiectivelor tale
  • vom rezolva impreuna exercitii variate
  • te ajutam sa intelegi toate subtilitatile gramaticii limbii engleze
  • iti oferim feedback pentru punctele tale slabe si te ajutam sa le imbunatatesti
  • ai parte de intreaga atentie a profesorului

Ce urmeaza?

Dupa ce ti-ai atins obiectivul, ne vom asigura ca nivelul tau de limba engleza nu o sa scada de-a lungul timpului. Poti lua parte la programul nostru de intretinere, in care periodic, vom organiza o intalnire pe Skype in care sa discutam in engleza despre diverse subiecte.

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40730004676 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca