Engleza altfel, jocuri interactive pentru copii

Engleza altfel, jocuri interactive pentru copii - SmartLessons Timisoara

Am conceput lectiile de engleza interactive pentru copii, pentru ca in cazul lor metodele de invatare traditionale nu sunt de cel mai multe ori optime.

Le dam ocazia celor mici sa se distreze in timp ce invata limba engleza si sa isi consolideze cunostiintele intr-un mod cat mai interactiv.

Pentru inceput este foarte important sa stii care este nivelul de limba engleza cu care pornnesti la drum, iar in acest sens te invitam sa dai gratuit testul de limba engleza pe site-ul nostru.

Acest test presupune evaluarea a 3 competente lingvistice: writing, listening si reading, care ne vor ajuta sa intelegem care este nivelul lui actual, si care grupa este cea potrivita pentru acesta.

Vei primi in cel mai scurt timp rezultatele testului pe email si de acolo putem incepe sa conturam un plan de actiune pentru parcursul copilului

Se lucreaza in grupe de maxim 3 persoane, pentru a putea crea mediul optim in care sa puteti intreba si exersa, astfel incat sa deprindeti cat mai bine informatiile pentru a putea obti

Cum lucram?

  • Sistemul de invatare este axat pe invatarea prin jocuri interactive in limba engleza, atat pe calculator cat si intre ei
  • Competitii dinamice care sa tina viu interesul acestora
  • Dezvoltam prin activitatile noastre pe langa limba engleza, si spiritul competitiv, curiozitatea, atentia si concentrarea, creativitatea si abilitatea de lucru in echipa
  • Jocurile si competitiile se bazeaza pe subiecte cunoscute de cei mici, pentru a se simti confortabil si pentru a reusi sa asimileze cat mai multe informatii intr-un mod cat mai placut

Odata ce nivelul de limba engleza al celui mic devine unul mai bun, are posibilitatea sa ia parte la activitatile de grup, in care periodic ne intalnim intr-un cadru organizat si purtam discutii in engleza despre diverse subiecte.

Exersand in acest fel, are ocazia sa ii cunoasca si pe ceilalti participanti la cursurile de engleza din Timisoara si sa scape de emotiile vorbitului in public.

Dupa ce si-a atins obiectivele, ne asiguram ca nivelul sau de limba engleza nu va scadea in timp. Are posibilitatea sa isi exerseze cunostiintele dobandite, prin intermediul programului nostru de intretinere, unde periodic ne intalnim cu mai multi cursanti din Timisoara intr-un cadru organizat pentru a discuta liber pe diverse teme in limba engleza.

 

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40730004676 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca