Profesor de limba engleza

Alătură-te acum echipei SmartLessons!

Candidatul ideal

Smartlessons isi mareste echipa de profesori limba engleza. Daca ai experienta in predarea acestei materii, te rugam sa ne prezinti cv-ul tau!

Dupa ce va fi atent analizat, te vom contacta pentru stabilirea unui interviu, pentru inceput la telefon si apoi pe aplicatia Zoom. Va fi si un test de verificare a cunostintelor (scris, citit, vorbit)

Salariul si beneficiile vor fi pe masura implicarii in activitatea noastra, vei avea suport permanent in derularea activitatii, programul iti va fi de Luni pana Sambata.

 

Trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • Sa detii un Pfa sau un Srl, platile se vor face prin intermediul uneia dintre cele doua variante
  • Sa fii o persoana implicata, zambitoare si care iubeste copiii
  • Toate orele vor fi sustinute on line prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare pe care le detinem, deci va trebui sa ai conexiune de internet
  • Sa fii o fire comunicativa, va trebui sa transmiti feedback parintilor despre cele predate in cadrul orelor
  • Sa-ti placa lucrul in echipa, vei beneficia de suport ori de cate ori vei avea nevoie.
  • Locatia noastra este pe strada Popa Sapca nr.10 A, in imediata apropiere a sensului giratoriu cu punctele cardinale.

Daca ai intrebari suplimentare, ne poti scrie un mesaj pe whatsapp sau la telefon 0730004676.

Succes!

Descrierea companiei

Smartlessons este un centru de limbi straine deschis in anul 2017, cu personal prietenos, echipa unita si serioasa. Ne bazam pe seriozitate in ceea ce facem, lucram dupa metode moderne si proprii, adaptate la noile conditii de predare on line.

Aplică acum

Valorile noastre

"Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt." - Stănescu Maria Cristina

Pornind de la premisa de mai sus, am început să lucrez în acest domeniu de mai bine de 15 ani. Am pregătit elevi începând cu clasa a II-a, adulți și seniori. 

Experiența și motivația de a contribui la dezvoltarea studenților mei, mi-au clădit încrederea de a-mi ajusta cursurile și abordările de predare în funcție de nevoile fiecăruia.

Atunci când mă raportez la mine și capacitatea de a fi un profesor bun, îmi vin în minte următoarele gânduri. Înteleg dezamăgirea studenților mei când văd un exercițiu greșit, entuziasmul cand observă că eforturile lor au fost încununate cu succes, toate acestea pentru că și eu la rândul meu am fost în locul lor.

Am fost nevoită să reiau materia de mai multe ori pâna am înteles-o, am sintetizat informațiile sub diverse forme: tabele, structuri, am avut nevoie să vad legăturile între timpuri ca să pot învăța.

Îmi pun la dispoziție empatia, cunoștințele și experiența de predare din dorința de a da mai departe ceea ce eu am reusit să învăț și a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele.

Scroll to Top