Suntem în căutare de oameni pasionați!

Te așteptăm în echipa SmartLessons!​

Te susținem la orice pas

Suntem în continuă dezvoltare şi căutăm să integrăm în echipa noastră profesionişti dornici să lucreze într-un mediu plăcut și prietenos. Punem accent pe profesionalism şi pe încredere, atât între membrii echipei cât şi în relaţia cu clienţii și studenții noștri. Prin urmare, căutăm viitori colegi, dornici să ni se alăture! 

Poziții deschise

Profesor de limba engleză

Dacă ești interesat și ai experiență în predarea acestei materii, te rugăm să ne prezinți CV-ul tău! Vrem să te cunoaștem.

Agent de vânzări

Dacă ești interesat și ai experiență în vânzări și comunicare, te rugăm să ne prezinți CV-ul tău! Vrem să te cunoaștem.

Valorile noastre

"Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt." - Stănescu Maria Cristina

Pornind de la premisa de mai sus, am început să lucrez în acest domeniu de mai bine de 15 ani. Am pregătit elevi începând cu clasa a II-a, adulți și seniori. 

Experiența și motivația de a contribui la dezvoltarea studenților mei, mi-au clădit încrederea de a-mi ajusta cursurile și abordările de predare în funcție de nevoile fiecăruia.

Atunci când mă raportez la mine și capacitatea de a fi un profesor bun, îmi vin în minte următoarele gânduri. Înteleg dezamăgirea studenților mei când văd un exercițiu greșit, entuziasmul cand observă că eforturile lor au fost încununate cu succes, toate acestea pentru că și eu la rândul meu am fost în locul lor.

Am fost nevoită să reiau materia de mai multe ori pâna am înteles-o, am sintetizat informațiile sub diverse forme: tabele, structuri, am avut nevoie să vad legăturile între timpuri ca să pot învăța.

Îmi pun la dispoziție empatia, cunoștințele și experiența de predare din dorința de a da mai departe ceea ce eu am reusit să învăț și a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele.

Scroll to Top