Profesori

Cristina Stanescu

Numele meu este Stănescu Maria Cristina și sunt absolventă a Universității de Vest din Timișoara.

Am avut ca primă pasiune istoria, însă viața m-a dus pe alt drum.

După înscrierea la programul de masterat, unde am studiat diverse materii în limbi străine, am profitat de șansa ce mi s-a oferit obținând o bursă Erasmus și am studiat pentru o vreme în Italia.

Acolo am putut să fac o comparație între sistemul lor educațional și cel din țara noastră.

Mi-am dat seama că secretul succesului este îmbinarea metodelor moderne de predare oferite de tehnologie cu lucrurile practice pe care le întâmpinăm în viața cotidiană.

Colaborările pe care le-am avut de-a lungul anilor au dus la îmbogățirea vocabularului meu cu termeni din domenii cum ar fi medicina și economia.

De-a lungul anilor am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a ajuta studenții să atingă obiectivele pe care le doreau, fie că vorbim despre burse în străinătate sau joburile mult dorite.

 

Dora Logojan

După căutări lungi am avut șansa ca drumul meu să se încrucișeze cu cel al Dorei, pe numele ei complet Logojan Dora Andreea, absolventă a Facultății de Litere, Istorie și Teologie, secția Limba și
Literatura română și engleză, dar și a Masterului de Literatură română în contexte europene. 

Colaborarea noastră a fost prolifică încă de la început, copiii au îndrăgit-o imediat și s-au atașat de ea.

A împletit frumos metodele noastre de predare cu calități cum ar fi răbdarea, imaginația și cu multă inițiativă în ceea ce privește abordarea procesului educațional.


Mai jos veți regăsi părerile câtorva dintre elevii ei:

“Îmi place să fac engleză cu Dora deoarece învățăm în timp ce ne distrăm. Mereu îmi răspunde la întrebări și găsește o cale să mă facă să îmi placă engleza. E cea mai super profesoară!” Sara, 11 ani

“La început uram engleza, dar de când am venit la SmartLessons și fac engleză cu Dora, îmi place. Îmi place că învățăm prin joacă și rezolvăm multe exerciții distractive pe calculator.” Goleanu
Bianca Sofia, 11 ani