Despre noi

Despre Noi - SmartLessons Timisoara 01

Povestea

Drumul meu in viata a fost atipic. Am profitat de fiecare ocazie ce mi s-a oferit; ca sa invat cat mai multe; de la burse dincolo, la sansa de a petrece timp si a cunoaste alte culturi, alte metode a studia in alte tari; la colaborari cu firme de recrutari, am facut traduceri si am intrat pe business communication, deci am creat lectiile de engleza economica. Am pregatit pentru interviuri pe cei care isi cautau un job si asa au aparut subiecte gen Employment.M-am inscris la cursuri on line si am invatat ce inseamna IELTS, am studiat diferentele intre examenele Cambridge si Teofl ca sa pot pregati clienti ce doreau sa emigreze, sa aplice pentru burse dincolo si sa aiba un nou start in viata.

Despre Noi - SmartLessons Timisoara 02

Valorile

Profesorul este un ghid, el formeaza caractere, slefuieste minti, incurajeaza si sustine dezvoltarea celuilalt. Pornind de la aceasta premiza am inceput sa lucrez in acest domeniu de mai bine de 15 ani, am avut de la elevi de clasa a II-a, la adulti si seniori. Asta mi-a oferit sansa sa imi modific cursurile, abordarile in functie de nevoile fiecaruia.,,Ce face din mine un profesor bun? Inteleg dezamagirea cand vezi un exercitiu gresit, entuziasmul cand vezi ca eforturile tale au fost incununate de succes; pentru ca la randul meu am fost in locul vostru si am fost nevoita sa reiau materia de mai multe ori pana am inteles-o, am facut tabele, structuri, am avut nevoie sa vad legaturile intre timpuri ca sa pot invata la randul meu.

Despre Noi - SmartLessons Timisoara 03

Educatia

Am avut trei mari pasiuni: istoria, psihologia si limba engleza. Ele mi-au influentat si domeniile de studiu pe care le-am urmat in viata in cadrul Colegiului National Banatean, apoi Universitatii de Vest in Timisoara. Am urmat apoi un master la Academia De Inalte Studii Politice Comparative. Am avut sansa sa particip la ultimul seminar sustinut de John Parr (PCM) in Timisoara, am citit, studiat, aplicat tot ce am invatat pe parcursul anilor. Si pentru ca consider ca procesul de invatare nu se opreste niciodata in acest moment sunt inscrisa la Business Mastery.