Cursuri de limba italiana

  • Cristina Stanescu - SmartLessons
    Cristina Stanescu

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa invete limba italiana pentru ca aceasta a capatat in ultimii ani tot mai multa popularitate ca limba de circulatie internationala.

Fiind o limba romanica si cea mai asemanatoare cu limba romana, pentru foarte multe persoane este usor sa deprinda vocabularul limbii italiene si sa se foloseasca de el in situatiile de zi cu zi, lucru care reprezinta un avantaj in timpul cursurilor de limba italiana.

Cursurile de limba italiana tinute in Timisoara sunt structurate pentru ca orice cursant sa deprinda principalele competente lingvistice, asa cum sunt cerute ele pentru orice limba de circulatie internationala si anume: intelegerea limbii vorbite, citirea si intelegerea unui text scris, capacitatea de a comunica oral, capacitatea de a se exprima oral, exprimarea in scris.

Punem la dispozitia cursantilor lectii personalizate si adaptate stilului de invatare al fiecaruia.

Cum lucram?

Metoda noastra de predare este una interactiva, testata de-a lungul anilor de predare a limbilor straine. Lectiile sunt adaptate pentru fiecare nivel de studiu in parte si pentru toate categoriile de varsta.

In cadrul cursurilor de limba italiana, participantii beneficiaza de suport de curs tiparit dupa cea mai eficienta metodologie si de acces in mod gratuit la o biblioteca cu carti in limba italiana adaptate nivelului de studiu.

Pentru inscrierea la cursul de limba italiana din Timisoara, doritorii trebuie sa sustina un test de limba pentru a stabili nivelul la care se gasesc.

In functie de rezultatele testului si de nevoile fiecarui cursant, discutate inainte de inceperea cursurilor cu profesorul responsabil, vorr fi stabilite grupele de studenti.

Se lucreaza in grupe de maxim 3 persoane, pentru a putea crea mediul optim in care sa puteti intreba si exersa, astfel incat sa deprindeti cat mai bine informatiile

Ce urmeaza?

Odata ce nivelul de limba italiana devine unul mai bun, ai posibilitatea sa iei parte la activitatile de grup, in care odata la o luna sau 2 ne intalnim intr-un cadru organizat si purtam discutii in italiana despre diverse subiecte.

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40730004676 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca