Cursuri de limba germana

  • Cristina Stanescu - SmartLessons
    Cristina Stanescu

Limba germană este a 2-a cea mai vorbită limbă, fiind și una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene. Având cunoștințe de limba germană vă va ajuta să deschideți mai multe oportunități în carieră sau chiar în viața de zi cu zi. Cursurile de limba germană de la SmartLessons sunt destinate atât începătorilor cât și celor care își doresc să aprofundeze
cunoașterea acestei limbi.

Metoda de predare este una interactivă, folosind tehnologia pentru facilitarea procesului de învățare. Structura cursurilor diferă de la student la student, în funcție de nivelul de pregătire al acestuia și de scopul final.

Organizăm cursuri standard și cursuri pentru diferite ocazii, cum ar fi: de pregătire pentru examene, pentru firme, pentru interviuri de angajare, meditații etc. Vom pune accept pe cele 3 abilități de limbă: scriere, înțelegerere, vorbire, în funcție de necesitățile cursantului.


Pentru a te înscrie la cursurile noastre de limba germană vom începe cu un test de cunoștințe pentru a stabili nivelul la care ești, apoi stabilind împreună pașii spre excelarea ta în ale limbii germane. Rezultatele testului ne vor ajuta să facem grupuri de maxim 3 studenți care sunt la același nivel și au aceleași scopuri.

Creând astfel un mediu prielnic de învățare și exersare a informațiilor atât în echipă cât și individual. Fiecare cursant va beneficia de suport de curs tipărit, acces la biblioteca SmartLessons unde se găsesc cărși pentru toate nivelele de studiu și suportul profesorului pe grupul nostru de WhatsApp. De asemenea vei avea acces la evenimentele noastre și diferitele activități de grup non-formale, unde vei putea să îți pui în practică cunoștințele discutând cu ceilalți cursanți despre subiecte cotidiene.

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40724256301 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca