Pregatire Cambridge pentru copii

Pregatire Cambridge pentru copii - SmartLessons Timisoara

Pentru a oferi celor mici un avantaj in invatarea limbii engleze, am conceput lectii personalizate, conform varstei fiecarei grupe pentru rezultate cat mai bune.

Cambridge English Starters

Nivelul pre A1 este primul nivel de certificare pentru copilul dumneavoastra, ajutandu-l sa se deprinda cu engleza uzuala, si sa prinda cat mai multa incredere in cunostiintele sale.

Cursurile sunt structurate in functie de varsta copilului, in asa fel incat sa fie cat mai placut pentru cei mici sa continue sa invete engleza.

Cambridge English Movers A1

Acesta este al doilea nivel de certificare Cambridge pentru cei mici si se bazeaza pe evaluarea competentelor lingvistice centrate in jurul subiectelor pe care copiii le cunosc si despre care se simt confortabili sa vorbeasca.

Cambridge English Flyers A2

Este al treilea nivel al certificarii Cambridge, si se axeaza pe a introduce copilul in engleza de zi cu zi pentru ai dezvolta acestuia pasiunea pentru aceasta limba.

Cursurile noastre de engleza din Timisoara, pun la dispozitie pentru cei mici metode potrivite de invatare, abordam subiecte pe care ei le cunosc intr-o maniera cat mai distractiva si interactiva.

Cum lucram?

Se lucreaza in grupe de maxim 3 persoane, pentru a putea crea mediul optim in care cei mici sa poata exersa si intreba ori de cate ori au o curiozitate sau o nelamurire.

Abordam subiectele intr-o maniera familiara copiiilor, pentru ca ei sa inteleaga pe deplin felul in care se foloseste engleza in viata de zi cu zi.

Dupa ce obtin certificarile, cei mici pot continua sa invete limba engleza in cadrul cursurilor interactive, create special pentru grupa lor de varsta si pentru nivelul lor.

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40724256301 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca