Modul de interpretare pie chart-uri, grafice si scriere email-uri

Modul de interpretare pie chart-uri, grafice si scriere email-uri - SmartLessons Timisoara
  • Cristina Stanescu - SmartLessons
    Cristina Stanescu

Interpretarea pie chart-urilor si graficelor este unul din subiectele certificarii de limba engleza IELTS, care se dovedeste utila si la locul de munca.

In acest modul invatam si tipurile de email, si cum sa le folosim la locul de munca si in viata de zi cu zi.

Testarea

Pentru inceput este foarte important sa stiti care este nivelul de limba engleza cu care porniti la drum, iar in acest sens va invitam sa dati gratuit testul de limba engleza pe site-ul nostru.

Acest test presupune evaluarea a 3 competente lingvistice: writing, listening si reading, care ne vor ajuta sa intelegem care este nivelul tau actual, si care grupa este cea potrivita pentru tine.

Vei primi in cel mai scurt timp rezultatele testului pe email si de acolo putem incepe sa conturam un plan de actiune pentru parcursul tau in invatarea limnii engleze.

Cum lucram?

Se lucreaza in grupe de maxim 3 persoane, pentru a putea crea mediul optim in care sa puteti intreba si exersa, astfel incat sa asimilati cat mai bine informatiile

Beneficiile cursului:

  • invatam sa analizam un pie chart si sa discutam pe baza acestuia
  • invatam tehnicile care sa ne usureze munca in analizarea acestuia
  • invatam diferentele dintre emailurile formale si informale
  • cum sa ne structuram continutul
  • exersam cu diferite situatii pentru a intelege mai bine
  • iti oferim feedback pentru punctele tale slabe si te ajutam sa le imbunatatesti

Iti poti observa evolutia prin intermediul fiselor de evaluare, si al testelor periodice care iti vor prezenta clar unde te situezi fata de nivelul initial. Te vom ajuta intotdeauna acolo unde ai nevoie sa lucrezi mai mult pentru a putea trece la nivelul urmator.

Ce urmeaza?

Odata ce nivelul de limba engleza devine unul mai bun, ai posibilitatea sa iei parte la activitatile de grup, in care odata la o luna sau 2 ne intalnim intr-un cadru organizat si purtam discutii in engleza despre diverse subiecte.

Exersand in acest fel, ai ocazia sa ii cunosti si pe ceilalti participanti la cursurile de engleza din Timisoara si sa scapi de emotiile vorbitului in public.

Dupa ce ti-ai atins obiectivele, ne asiguram ca nivelul tau de limba engleza nu va scadea in timp.

Ai posibilitatea sa iti exersezi cunostiintele dobandite, prin intermediul programului nostru de intretinere, unde periodic ne intalnim cu mai multi cursanti din Timisoara intr-un cadru organizat pentru a discuta liber pe diverse teme in limba engleza.

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de engleza, franceza sau italiana din Timisoara, ne puteti suna oricand la numarul de telefon +40724256301 si putem programa o intalnire pentru a va testa nivelul si a discuta urmatorii pasi. Puteti da testul de limba engleza, gratuit pe site, si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele testului si a stabili urmatorii pasi. Pentru a intra in legatura cu noi puteti de asemenea sa completati formularul de contact de pe site, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Punem mare accent pe flexibilitate, astfel, ne vom plia pe programul dumneavoastra. Vom gasi grupe disponibile pentru intervalul orar in care puteti fi prezenti, si de asemenea putem stabili impreuna cand puteti recupera un curs la care nu ati putut fi prezenti.

Pentru stabilirea nivelului de limba engleza cu care porniti la drum, va invitam sa dati gratuit testul pe site, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta rezultatele obtinute si a stabili urmatorii pasi. Ne puteti suna la unul din numerele de telefon afisate pe site si putem stabili impreuna o intalnire in care sa va testati nivelul de limba engleza la sediul nostru, si sa discutam apoi urmatorii pasi.

Noi punem accent pe invatarea activa, si consolidarea cunostiintelor dobandite prin exercitii interactive, simulari cu situatii din viata de zi cu zi, si discutii libere pe diverse teme. Fiecare student este diferit, iar nivelul de la care porniti constituie un criteriu important in viteza cu care veti asimila cunostiintele. Cursurile noastre sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei persoane, asa ca nivelul dumneavoastra de implicare in acest proces reprezinta cheia succesului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, punem mare accent pe comunicare, si pe participarea activa a fiecarui student indiferent de nivelul sau. Va punem la dispozitie cursuri personalizate de limba engleza, franceza si italiana in functie de nevoile dumneavoastra, suporturi de curs tiparite si acces la calculatoare pentru exercitii si jocuri online. Incercam astfel sa combinam mai multe metode de invatare, pentru a oferi fiecarei persoane in parte o experienta cat mai completa.

Iti punem la dispozitie programa cursurilor noastre de Limba Engleza impartita pe treptele: atat vocabular A-B1 si B1-B2 cat si programa pentru gramatica Limbii Engleze, corelata cu treapta de Limba Engleza la care te afli.

Vocabular A-B1

Descarca  

Vocabular B1-B2

Descarca  

Gramatica

Descarca