Special Offer

Dupa cum va spusesem in ultima postare va pregatesc tot felul de surprize una dintre ele este sansa de a discuta la o cafea, ceai intr-o atmosfera relaxanta timp de o ora in limba engleza cu altii trainees (tovarasi in suferinta).

Cerintele?

– se vorbeste doar in limba engleza, singura persoana careia va puteti adresa in limba romana, sunt eu, voi fi acolo pentru a va ajuta de fiecare data cand aveti nevoie,
– punctualitatea si seriozitatea (daca nu puteti venii anuntati cat mai repede ca sa puteti fi inlocuiti)
– sa va inscrieti in avans, (o sa fiti anuntati in care grup sunteti repartizat in functie de numar si nivelul fiecaruia)

Ce obtineti?
– sansa de a exersa limba intr-un mediu relaxant si de a va infrange temerea de a discuta cu strainii.

Temele intalnilor vor fi variate, o sa fiti anuntati din timp pe grup despe ce vom discuta si care va fi dinamica discutiilor.

O saptamana usoara tuturor!

Cristina Stanescu
Cu o experienta de peste 10 ani in predare, am avut o varietate de studenti de varsta si meserii diferite, deci am fost nevoita sa gasesc o formula de a preda care sa aiba cativa numitori comuni insa sa se poata mula pe nevoile fiecaruia, prin urmare mi-am realizat propriile compilatii de lectii, o colectie bogata de exercitii de gramatica, audio etc. Am putut compara sistemul de invatamant din Romania cu cel din Italia de exemplu, am frecventat,ca si studenta cursuri predate de profesori straini si am facut lectiile cat mai practice posibile.