Inceput de an scolar- noi cursuri de limbi moderne

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic pe blog, dupa cum stiti blogul a fost transformat intr-un site si firma noastra a prins aripi din foarte multe puncte de vedere. Dupa cum banuiesc ca stiti deja aveti posibilitatea de a va testa gratis nivelul de cunostiinta al limbi engleza on line, am lansat diverse module de cursuri pregatiri pentru IELTS, Cambridge, Academia de politie si intalniri de grup unde am invatat si invatam sa scapam de tracul de a vorbi in public in engleza.

Acum pentru ca scoala se aproprie cu pasi repezi, am inceput si noi pregatirile pentru noul an scolar si avem placerea sa va anuntatm lansarea unor cursuri noi de franceza si rusa, alaturi de cele pe care le cunoasteti de engleza si italiana. Cursurile se adreseaza in mod deosebit copiilor avand menirea de a oferii o baza solida pentru viitorul copilului dv. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru sau ne puteti trimite un e-mail la adresa de pe site:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Cristina Stanescu
Cu o experienta de peste 10 ani in predare, am avut o varietate de studenti de varsta si meserii diferite, deci am fost nevoita sa gasesc o formula de a preda care sa aiba cativa numitori comuni insa sa se poata mula pe nevoile fiecaruia, prin urmare mi-am realizat propriile compilatii de lectii, o colectie bogata de exercitii de gramatica, audio etc. Am putut compara sistemul de invatamant din Romania cu cel din Italia de exemplu, am frecventat,ca si studenta cursuri predate de profesori straini si am facut lectiile cat mai practice posibile.