Când oamenii îi caută pe cei mai buni...

Ca o dovadă a faptului că activitatea noastră iese în evidență și este observată de clienții satisfăcuți care au un feedback pozitiv, in anul 2019 am primit locul I pentru orasul Timisoara, ca fiind firma cu cele mai bune opinii si referinte din partea clientilor, clienti pur si simplu satisfacuti de munca si efortul sistematic depus de noi.

În cadrul proiectului din care am făcut parte, au fost comparate rating-urile a peste 12 mii de companii din industrie - acest lucru a necesitat scanarea a peste 500 de mii de site-uri web, cum ar fi Google Maps, Facebook și multe altele. În cele din urmă, au fost analizate peste  400 de mii de review-uri  efecutate de către clienți în mediul online. Au fost luate în considerare rating-urile de pe următoarele portaluri: 

Google Maps: review: 5 sumă: 21

Facebook: review: 5 sumă: 23

Ca urmare a acestei verificări restrictive (pentru a obține statutul de câștigător trebuie îndeplinit criteriul de bază - mai exact un rating final de cel puțin 8 puncte din 10), din numarul total de firme verificate doar  9.1 % s-au calificat. Firma noastră, Smartlessons.ro. a primit rating-ul final de 10 puncte în această clasificare pe baza a 44 de rating-uri. 

Pentru crearea unei liste care să fie corectă pentru toți - atât pentru compani/firme, cât și pentru clienții acestora , juriul a fost alcătuit din clienții înșiși, iar câștigători nu au fost  companiile care au deja bugete de marketing foarte mari, ci companiile de care clienții sunt pur și simplu satisfăcuți.

Cristina Stanescu
Cu o experienta de peste 10 ani in predare, am avut o varietate de studenti de varsta si meserii diferite, deci am fost nevoita sa gasesc o formula de a preda care sa aiba cativa numitori comuni insa sa se poata mula pe nevoile fiecaruia, prin urmare mi-am realizat propriile compilatii de lectii, o colectie bogata de exercitii de gramatica, audio etc. Am putut compara sistemul de invatamant din Romania cu cel din Italia de exemplu, am frecventat,ca si studenta cursuri predate de profesori straini si am facut lectiile cat mai practice posibile.